Görmeniz için nereye koymalı?

Gazetemiz tarafından defalarca gündeme getirilmesine ve yetkililere söylenmesine rağmen bu levhalar sürücüler tarafından görülecek bölgelere konmadı.

TAKİP ET

Dönel kavşaklarda sürücülere büyük tehlike yaratan geçişleri önlemek ve sürücüleri uyarmak için konulan “Dur yol Ver” levhalarının yerlerinin uygun olmadığı ve sürücüler tarafından görülmediği konusunda yaptığımız tüm haberlere yetkililer duyarsız kaldı. Levhaların yerlerinin uygun olmadığını ve görülmediğini belirten sürücüler, “ Levhalar öyle yerlere konulmuş ki, son anda görüyoruz ve duramıyoruz. Geçiş hakkı olan sürücülerde bizim duracağımızı sanıyor ve yol hakkı da kendilerinde olduğu için durmadan kavşağa giriyor. Bunun sonucu olarak da kazalar meydana geliyor. Bu levhalardan sorumlu olanlar hiç mi buradan geçmiyor? Hiç mi görmüyor? Yoksa işlerine mi gelmiyor. Meydana gelecek olan ölümlü kazada ölen öldüğü ile mi kalacak” dediler.

Gazetemiz tarafından bu konuda yapılan haberleri dikkatle izlediklerini belirten sürücüler, “Bu kadar çok habere rağmen yetkililer sorunu görmüyorsa diyecek bir şey yok. Bu levhaları görmeleri için başka bir yere mi koymalı? Veya gözlerinin bir tarafına mı sokmalı?” dediler.

Bakmadan Geçme