Final konseri Edirneliden
652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kültür Etkinlikleri Haftası'nda konser verecek sanatçılar belli oldu.
652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kültür Etkinlikleri Haftası'nda konser verecek sanatçılar belli oldu.
Edirne Belediyesi'nce düzenlenen 652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kültür etkinliklerinde ilk konseri 5 Temmuz Cuma günü Sıla, Ciguli gerçekleştirecek.
6 Temmuz da ise final konseri gerçekleştirilecek. İlk önce Onur Akın'ın sahne alacağı final konserinde kapanışı Edirneli sanatçı Hakan Özturan yapacak.
90'lı yıllarda Cem Karaca, Mutlu Arı, Mustafa Telli, Murat Usanmaz gibi usta sanatçılarla çalışan ve 2000 yılında “Hasretin Günlüğü” ismindeki ilk albümünü çıkaran Özturan, 2004 yılında Kıraç'ın “Kayıp Şehir” albümüne “Tek Hatıra” isimli şarkısını vermiştir. Bu şarkı daha sonra 2008 yılında “Süper List” isimli albümde, Sezen Aksu, Işın Karaca, Yaşar, Funda Arar, Nev, Kenan Doğulu gibi sanatçıların hit olmuş şarkılarının yanında kendine yer bulmuştur. 2012 yılında yeni albüm çalışmalarına başlayan Özturan, beş şarkıdan oluşan bir maxi single hazırlayarak Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan Umut Kuzey'in yapım şirketi Arpej Müzik Yapım ile beraber şarkılarını tüm dünyaya dinletmeye hazırlanıyor. “Her Mevsim Hüzün” ismini taşıyan bu maxi single'da dört şarkının söz ve müziği Hakan Özturan'a aitken, beşinci parça ise ünlü bir Rumeli türküsü olan Drama Köprüsü. Anadolu rock ve pop rock eserler seslendiren sanatçı, 90'lı yıllarını müziği ve ruhuyla 652. Kırkpınar'ın son konserinde Edirneli hemşerilerini coşturacak.