'Evet' â€' 'Hayır' tartışması artık geride kalmalıdır.'

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, ''Evet' â€' 'Hayır' tartışması artık geride kalmalıdır. Zaman, ülke meselelerine odaklanma zamanıdır. El ele, gönül gönüle vererek çözümler üretme zamanıdır.' Dedi

TAKİP ET

Basın toplantısı düzenleyen ve referandum sonuçları ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Referandumun geride kaldığını ve şimdi birlik olmaz zamanı olduğunu söyledi. İl Başkanı Ali Demirkıran ve partililerin katıldığı toplantına basın mensupların açıklama yapan İriş, “Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması geçtiğimiz günlerde yapıldı. Referandum sonunda Anayasadaki 18 maddenin değiştirilmesi konusu %51 oyla kabul edildi. Saadet Partisi olarak referandum öncesinde, yapılmak istenen değişiklikler konusunda çok titiz çalışmalar yaptık. Değerlendirmelerimizi yaparak vardığımız sonuçları ve teklifleri kamuoyuyla paylaştık. Ancak, “Evet” – “Hayır” tartışması artık geride kalmalıdır. Zaman, ülke meselelerine odaklanma zamanıdır. El ele, gönül gönüle vererek çözümler üretme zamanıdır. Daha müreffeh, daha itibarlı ve güçlü bir Türkiye'yi geleceğe hazırlama zamanıdır.” Dedi.

Ekonomi konusunda tedbirler alınması ve daha refah bir ülke yaratılması gerektiğini belirten İriş, “ Halkın daha mutlu ve ferah olması için acilen yeni tedbirler alınmalı” dedi.

Mustafa Akıntürk

Bakmadan Geçme