Evde Yapıp Pazarda Satıyorlar
Evde yapıp pazarda satıyorlar Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin becerikli kadınları Cuma günleri Ulus Pazarı'nda, evlerinde yaptıkları ürünleri vatandaşların beğenisine sunuyorlar.
Ev temelli çalışan kadınların her biri kendi beceri ve imkânına göre yaptığı el işlerini ulus pazarında sergiliyor.
Tığ işleri, örgüler, cam-ahşap boyama ürünleri ve el yapımı sabunları bin bir özen ve emek harcayarak yapan Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri hem kendi yeteneklerini değerlendirdiklerini hem de ekonomik olarak kazanç elde edebildikleri için mutlu olduklarını ifade ettiler.
Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin açtığı stantlarda ürünlerini sergilemek ve satış yapmak isteyen kadınlar talep etmeleri halinde bu stantlarda yerini alabilir.
İpek Deniz