Edirne Damgası

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Sporcu Eğitim Merkezi Sporcusu 57 kg. Meltem Dindar Judo Gençler Avrupa Kupası 2.si oldu.

TAKİP ET

Yunanistan'ın başkenti Atina'da yapılan Avrupa Gençler Kupası'nda judocumuz ilk gün tatamide fırtına gibi esti. Erkek ve kızlarda ilk gün müsabakaları sonunda ülkemiz 7 altın, 4 gümüş ve 4 bronz madalyanın yanı sıra 4 beşincilik ve 3 yedincilik ile ülke sıralamasında birinci oldu.

Erkekler müsabakaları sonunda 55 kg'de: Oğuzhan Özışık birinci, Buhari Yıldırım ikinci, Emre Çelik üçüncü; 60 kg'de: Samet Kumtaş birinci, Veysi Atabey beşinci; 66 kg'de: Uğurcan Zehir birinci, Cengizhan Dönmez ikinci, Kasım Erkan üçüncü, Eren Aksoy yedinci; 72 kg'de: Bilal Çiloğlu birinci, Hasan Büyükeser beşinci ve Hail Çimen yedinci oldu.

Kızlar'da ilk gün sonunda; 44 kg'de: Çiçek Akyüz birinci, Merve Koçer ikinci; 48 kg'de: Melisa Çakmaklı birnic, Tuğçe Beder ikinci;52 kg'de: İrem Korkmaz birinci, Merve Taş üçüncü, Çiçek Tatar beşinci, Habibe Vardar beşinci; 57 kg'de: Meltem Didar ikinci ve Buket Mercan yedincilik elde etti.

Sonuçtan duydukları mutluluğu dile getiren Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak; “Sporcumuzun ilk gün müsabakalarında madalya kazanması bizleri sevindirdi, yoğun çalışma temposunun ve azmin sonucu olarak büyük başarıya imza atan Meltem kızımız Uluslar arası şampiyonadan madalya ile döndü bizler üzerimize düşen ne varsa fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz, bu yöndeki gayretlerimizin meyvesini de sporcularımızdan fazlasıyla alıyoruz bu başarılar bizleri daha da çok çalışmaya teşvik ediyor, sporcumuzu ve emeği geçen tüm ekibi bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyor, katılacağı müsabalar da başarılar diliyorum” dedi.

Müsabakalar erkekler; 81, 90, 100 ve + 100 kg ile kızlar; 63, 70, 78 ve+ 78 kg ‘de yapılarak ikinci gün karşılaşmalarıyla Avrupa Gençler Kupası son buldu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme