Cumhuriyet için yarıştılar
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. Yılı nedeni ile düzenlenen Cumhuriyet Kupası yol yarışında 194 sporcu yarıştı. Organizasyon bozukluğu yüzünden ödül töreni gecikti.
Edirne Bisiklet Kulübünün düzenlediği 7. Cumhuriyet Kupası Yol Yarışında 194 sporcu yarıştı. 6 kategoride yapılan yarışa ilgi büyük olurken, organizasyon bozukluğu güne damgasını vurdu.
Bisiklet yol yarışı ile ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor l Müdürü Serhat Ocak, “ Bu yıl 7 kez düzenlenen Cumhuriyet Kupası Yol Yarışına 194 sporcu katılmıştır. İlk yıl 15 sporcu ile başlayan yarışma her geçen yıl büyümektedir. Valimizin katkıları ile düzenlenen yarışmada 6 kategoride yarışma yapılmıştır” dedi. Dezavantajlı çocuklarında yarışmaya katıldığını belirten Ocak, “Bu çocuklarımızın da derece alması bizleri mutlu etti” dedi
TÖRENLE ÖDÜLLERİNİ ALDILAR
Yıldız erkekler, genç erkekler, büyük erkekler, master A ve master B kategorilerinde, Yunan ve Bulgar sporcuları 17-70 Km. pedal çevirdi. Yarışma sonunda Yıldız Erkeklerde, Gökberk Yıldırım, Büyük Erkeklerde Şerif Şentürk, Kadınlarda Pelin Bayram, Genç Erkeklerde Rahmican Balcı, Master Erkekler B'de İrfan Türetgen, Master Erkekler A'da ise Sargın Kaya birinci oldu. Derece alanlara ödülleri verildi.
Haber Merkezi