CHP'ye 25 katılım
CHP Edirne Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Recep Gürkan, partilerine katılan 25 kişiye düzenlenen törenle rozet taktı.
Gürkan, merkez ilçe başkanlığında düzenlenen törende, CHP'nin yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Edirne'de CHP'ye katılımların olduğunu ifade eden Gürkan, DSP üyesi bir kişinin de partisinden ayrılarak CHP'ye katıldığını aktardı. Gürkan, konuşmasının ardından partilerine katılan 25 kişiye rozet taktı.
Törenin ardından bir gazetecinin, "Başbakan'ın telefon dinlemeleri ve internette ortaya çıkan ses kayıtları hakkında neler düşünüyorsunuz?" sorusuna Gürkan, "Ben Türk adaletine inanıyorum. Bu kadar milletin gözünün içine baka baka, asla kabul edilemez ve asla unutmayacak bir hadisedir" diye konuştu. Gürkan, olaylara bir an önce açıklık getirilmesi gerektiğini kaydetti.