CHP'de yeni ilçe başkanları tanıtıldı
İl Başkanı Oktay Bozkurt: "9 ilçe başkanımla birlikte Edirne halkının ve örgütümüzün sesi kulağı olacağız" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde yeni ilçe başkanları kamuoyuna tanıtıldı.
CHP'den 30 Mart 2014 yerel seçimlerde aday adayı olacak il, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin istifaları sonucu yeni belirlenen ilçe başkanları kamuoyuna tanıtıldı.
CHP İl Başkanı Oktay Bozkurt, yaptığı konuşmada, Merkez ilçe Başkanı Harika Türkay ile İpsala İlçe Başkanı Tevfik Dirik'in dışında 7 ilçe başkanının çeşitli yerlere aday olmak için görevlerinden istifa ettiğini anımsattı.
İstifalar nedeniyle boşalan Keşan İlçe Başkanlığına Vedat Koyuncu'nun, Enez İlçe Başkanlığına Engin Yağçılar'ın, Uzunköprü İlçe Başkanlığına İnanç Sülüş'ün, Meriç İlçe Başkanlığına Saim Kaya'nın, Süloğlu İlçe Başkanlığına Önder Cin'in, Lalapaşa İlçe Başkanlığına Halil Akdağ'ın ve Havsa ilçe Başkanlığına da Hasan özel'in getirildiğini ifade eden Bozkurt, “9 ilçe başkanımla birlikte Edirne halkının ve örgütümüzün sesi kulağı olacağız.” dedi.
Bozkurt, şöyle devam etti: “Bugün CHP'li olma zamanıdır. Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkanve Cumhuriyeti sonuna kadar savunan demokratik kitle örgütlerini iktidara karşı olan her kesimi tek yumruk olmaya çağırıyoruz.
AKP iktidarını önümüzdeki günlerde önce yerel seçimlerde daha sonra da genel seçimlerde sandığa gömme inadını sürdürüyoruz. CHP uzun zor zahmetli bir yolda kararlılıkla yürümeye azimlidir.”