Çalışmalar Keşan'da devam etti
AK Parti Edirne Teşkilatı 24 Haziran günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor.
AK Parti Edirne Milletvekili adayları başta Edirne olmak üzere tüm ilçelerde seçim çalışmalarını devam ettiriyor. Milletvekili adayları Fatma Aksal, İlyas Akmeşe, Erdem Güyümgüler, Burak Cambaz ve AK Parti Edirne İl Başkanı Nesim İba, Keşan Ziraat Odası yönetici ve üyeleri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. AK Parti heyeti daha sonra Keşan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ve Keşan Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.
AK Parti Edirne İl Başkanı Nesim İba ve Milletvekili adayları daha sonra AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık önderliğinde Keşan'ın tanınmış iş adamlarından Tolga Mercan'ı ve Volkan Gazetesi'ni ziyaret ile devam etti.
Kurum ziyaretlerinin ardından Keşan'daki esnaflar ile bir araya gelen milletvekili adayları sorunlarını dinleyip çözümü konusunda yardım sözü verdi.
Özlem CEYLAN