'Büyük Saygısızlık'

CHP Edirne İl başkanı Fevzi Pekcanlı, Ankara Çubuk'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na katıldığı şehit cenazesinde gerçekleşen saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 'Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı'na hain bir saldırıda bulunulmuştur. Bu hain saldırı aynı zamanda şehidimiz Yener Kırıkçı'ya ve onun ailesine karşı da yapılmış büyük bir saygısızlıktır. 'dedi.

TAKİP ET

Pekcanlı, yapılan olayın sıradan bir protesto olmadığını ve son derece organize bir eylem olduğunu hain saldırının ülkenin demokrasisine, birlik ve beraberliğine ve iç huzuruna karşı yapıldığını savundu.

“Sağduyuya Davet Ediyoruz”

Türkiye'yi korku ve terör ortamına sürüklemeye çalışanlara karşı tedbirli olacaklarını belirten Pekcanlı, “Türkiye'yi korku ve terör ortamına sürükleyerek, bulanık suda balık avlamaya çalışanlara karşı son derece uyanığız. Buna fırsat vermeyeceğiz. Gün kızgın demiri soğutma günü ise herkes de buna göre davranmalıdır. Ancak demiri, bugün bile kızdırmak için çaba gösteren siyasiler olduğunu üzülerek görüyoruz. Bunları sağduyuya davet ediyoruz. Basit siyasi menfaatler için ülkemizin tüm demokratik birikimi, birlik ve bütünlüğü feda edilemez.” Dedi.

İpek Deniz /Aysu Demirtaş

Bakmadan Geçme