Borsayı ziyaret ettiler
Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Nermin Vardar ile Başkan Yardımcısı Faruk Çiftçi, Yönetim Kurulu Üyeleri Adil Şahinbaş ve Yılmaz Çalış, Borsa Başkanı Özay Öztürk'ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Tarihimiz boyunca milletimiz her zaman zor olanı başarmış ve ülkemizi canı pahasına muhafaza etmiştir. Bundan sonra da aynı bilinç içerisinde hareket etmeye devam edecektir. Bu uğurda canlarını veren ve ebediyete intikal eden bütün kahramanları rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize de sağlık ve huzur dolu ömür geçirmelerini diliyorum. Bizler birlik ve beraberliğimizi şehitlerimize ve gazilerimize borçlu olduğumuzun bilincindeyiz. Derneğiniz tarafından yürütülen çalışmalarda üzerimize düşen vazifeleri elimizden geldiğince yapmaya hazırız." dedi.
Derneğin çalışmaları hakkında bilgiler veren Ali Nermin Vardar tarafından Başkan Özay Öztürk'e günün anısına bir seramik tabak hediye edildi.