'Birlikteyiz, bu yüzden güçlüyüz'

Edirne Belediyesi Edirnespor Basket, haftalar süren sıkıntıların üzerine Hatay Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederek moral buldu. Kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu 'Tek yürek olduğumuzu gösterdik. Gücümüz buradan geliyor' dedi.

TAKİP ET

Edirne'nin Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi temsilcisi Edirne Belediyesi Edirnespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor'u, Edirne Mimar Sinan Spor Salonu'nda 72-61 mağlup etti. Kendisinden kat kat yüksek bütçeli takımlara karşı terinin son damlasına kadar mücadele eden bu sebeple tribünlerden mağlup olduğunda bile alkış alan bir takım olduklarını belirten kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu, sözlerine şöyle devam etti; “biz sadece bir takım değiliz, taraftarıyla, sporcusuyla, yöneticisiyle Tek yürek olmayı başarabilen bir ekibiz. Cumartesi günü de bunu gösterdik ve maçı kazandık. Kısıtlı bütçeye rağmen bizden beklenenden kat kat yüksek performans göstermemizin de sebebi budur. Her ne kadar kulübümüze karşı, belki de şehrimize karşı art niyet besleyenler olsa da biz yolumuza devam edeceğiz. Umarız bu kişiler de art niyetlerni açık açık söylerler de onlara karşı biz de tavrımızı belirleriz. Bizim arkamızda Eidrne halkı oldukça sırtımız yere gelmez.”

Boyacıoğlu ayrıca hakemlerin kötü yönetimine taraftarların tepki göstermesiyle yine ceza yediklerini sözlerine ekledi. Boyacıoğlu; “Bizim taraftarımız basketbolu biliyor. Yanlış kararlara tepki göstermeleri çok doğal” dedi.

Bakmadan Geçme