'Birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz'
AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, partisinin 17. kuruluş yıl dönümüne ilişkin yaptığı açıklamada, "Ekonomik bir savaş döneminden geçtiğimiz bu günlerde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duymaktayız." Dedi.
Aksal, AK Parti'nin 17. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada; Türkiye'nin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yola çıkan AK Parti'nin, Türkiye'nin siyasi hayatına yeni bir soluk getirdiğini söyledi.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile dünyanın, oyunları bozan, dengeleri değiştiren, dik ve kararlı duruşuyla dünya siyasetine yön veren bir Türkiye ile tanıştığını belirten Aksal, AK Parti'nin, eğitimde, sağlıkta, adalette, ulaştırmada, enerjide, toplu konutlarda, sosyal yardımlarda yaptığı yenilikler ve gelişimlerle Türkiye'yiileriye taşıdığını ifade etti.
“Bu oyunu da bozacağız”
İktidarlarımız boyunca içeride ve dışarıda çeşitli oyunlar, engellemeler, iftiralar ve algı operasyonlarıyla önümüzü kesmeye, bizleri millete hizmet yolundan alıkoymaya çalıştılar diyen Ak Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal sözlerine şöyle devam etti; “Gezi Parkı'ndan tutun da 17-25 Aralık'a ve 15 Temmuz hain FETÖ darbe kalkışmasına kadar her türlü operasyonlarla bizi dize getirmeye çalışanlar aynı oyunu şimdi de ekonomi üzerinden yapmaya çalışıyorlar. Ekonomik bir savaşın içinden geçtiğimiz bu günlerde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve milletimizin desteğiyle bu operasyonların da üstesinden Rabbimizin izniyle geleceğiz, bu savaşı da kazanacağız, bu oyunu da bozacağız."
Aksal, AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümünün vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini dilediğini belirtti.
Özlem Ceylan