Birincilik bu sefer de Satrançtan
Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinde düzenlenen okullar arası satranç turnuvasında birincilik, Edirne Bahçeşehir Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin oldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Gençler Kategorisi Okullar Arası Satranç Turnuvasında Edirne Bahçeşehir Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinden Yiğit Ülker, Ata Şentürk, Hasan Alp Manav, Baturalp Akalın, Emre Akkaya ve Tayfun Cem Tavşanoğlu takım olarak 23 okul arasında birinci oldu. Bahçeşehir öğrencileri, Edirne'yi Düzce'de yapılacak satranç turnuvasında temsil etmeye hak kazandı.
Edirne Bahçeşehir Okulları Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Aysun Yiğitsoy, bu büyük başarıda emeği geçen öğretmenleri ve öğrencileri kutladı. Yiğitsoy, yaptığı açıklamada: “ Bizler, akademik çalışmalarımızın yanında sosyal sorumluluk projelerimizle, kulüp çalışmalarımızla ve farklı etkinliklerimizle öğrencilerimizin kariyer yolculuklarında kendilerini tanımalarını, ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlıyor; yaşam ve kariyer becerilerini geliştiriyoruz. Onları kendine güvenen, kendini ve dünyayı tanıyan bireyler olarak yetiştiriyoruz. Çünkü “Bizim dersimiz sınıf değil, sınıfımız Dünya'dır.” dedi.
Haber Merkezi