23 Nisan coşkusu

Atatürk'ün Çocukları bayramlarını coşku içinde kutladı. Atatürk Anıtında yapılan ilk törenden sonra çocuklar için Selimiye meydanında şenlik düzenlendi.

TAKİP ET

Saraçlar Caddesi'nde düzenlenen törende, Atatürk anıtına çelenk konuldu. Daha sonra saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, demokrasi ve özgürlük mücadelesinin 94. yıl dönümünü büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladıklarını belirtti. Buradaki törenin ardından kutlamalara Selimiye Meydanı'nda devam edildi. Çeşitli animasyon ve halk oyunları gösterilerinin yapıldığı şenliklere, Balkanlar'dan gelen öğrenciler de katıldı. Etkinliklerde, Yahya Çavuş Görme Engelliler İlköğretim ve Ortaöğretim Okulu öğrencilerinin verdiği konser büyük alkış aldı.

KOLTUĞU DEVRETTİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın koltuğuna da temsilen 5 yaşındaki Damla Coşkun oturdu. "Bir emriniz var mı başkanım?" diye soran Gürkan'a, Coşkun "Herkesin Atatürk'ü sevmesini istiyorum" yanıtını verdi. Gürkan, Coşkun'a saat armağan etti.

Bakmadan Geçme