2 yıl daha devam

Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü, ETSO ve EDESOB arasında iki yıl önce imzalanan protokol yenilendi.

2 yıl daha devam
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (EDESOB) arasında imzalanan hijyen eğitim protokolü iki yıl daha uygulanacak.

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, milli eğitim müdürlüğünde düzenlenen toplantıda, gıda üretimi yapan ve satan işletmelerin toplum sağlığını yakından ilgilendiren bir iş yaptığını söyledi.

Kentteki birçok işletme sahibinin hijyen eğitimlerine katıldığını ifade eden Özcan, üç kurum arasında imzalanan protokolün iki yıl daha devam edeceğini belirtti.

EDESOB Yönetim Kurulu Başkanı İnağ ise birçok işletmenin eğitimler sayesinde bilinçlendiğini kaydetti.

İşletme çalışanlarının her eğitimde gıda hijyeni konusunda yararlı bilgiler öğrendiğini aktaran İnağ, protokole destek verenlere teşekkür etti.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt da temiz ve gıda hijyeni konusunda güvenilir işletmelerin müşterisinin artacağını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Özcan, İnağ ve Zıpkınkurt protokolü imzaladı.

AA