17 GÜN SONRA SATIŞA BAŞLADILAR

Kademeli normalleşme kapsamında, hafta içi kurulmasına izin verilen semt pazarları açıldı. 17 günlük tam kapanma sürecinde faaliyetlerine ara veren kıyafet, züccaciye ve oyuncak satıcıları da Pazartesi günü itibariyle pazarlarda tezgâhlarını açtı.

17 GÜN SONRA SATIŞA BAŞLADILAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve salgının seyrinde yaşanan gelişmeler ışığında 1 Haziran 2021 Salı günü saat 05.00'e kadar uygulanacak kademeli normalleşme dönemiyle semt pazarları, hafta içi hizmet vermeye başladı.

Kademeli normalleşme dönemi kapsamında, 17 günlük tam kapanma sürecinde faaliyetlerine ara veren kıyafet, züccaciye, oyuncak satıcıları da Pazartesi günü itibariyle pazarlarda tezgâhlarını açtı.

Tezgahlarını açan pazarcılar memnuniyetlerini dile getirirken, vatandaşlar ise alışverişlerini yaptı.

Pazar yerleri belirlenen kurallara uymak kaydıyla hafta içi saat 07.00-19.00 arasında faaliyet gösterebilecek. Hafta sonları ise pazarlar kurulmayacak.

Burcu Temel- Özlem Ceylan