Yangın büyümeden söndürüldü
Fatih Mahallesi'nde bir apartmanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
Edirne’de bir apartmanın çatı katında çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Olay, Fatih Mahallesi Sandıkçı Mehmet Sokak’ta bulunan bir apartmanda meydana geldi.
Henüz belirlenemeyen bir nedenle apartmanın çatı katında yangın çıktı. Çatıdan yükselen dumanları fark eden çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, apartman sakinleri de olası bir risk nedeniyle tedbir amaçlı bina dışına çıkarıldı.
Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevlerin büyümesini engelledi. Ekiplerin çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.
İlk incelemelere göre yangının, apartmanda bulunan asansörün makine dairesinden çıkmış olabileceği değerlendiriliyor. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.