T3 Vakfı Gönüllüleri iftarda bir araya geldi

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı gönüllüleri ile DENEYAP Teknoloji Atölyeleri ekibi iftar programında buluştu. Gençlerle bir araya gelmeye devam ettiklerini belirten Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) Edirne İl Temsilcisi Burak Canbaz, Türkiye'nin savunma sistemlerinde tam bağımsız bir ülke olması ve TEKNOFEST ruhunun daha geniş kitlelere yayılması için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

T3 Vakfı Gönüllüleri iftarda bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) gönüllüleri ile DENEYAP Teknoloji Atölyeleri ekibi iftar programında bir araya geldi. 

T3 Vakfı Marmara-3 Bölgesi kapsamında düzenlenen programda, DENEYAP Teknoloji Atölyeleri ailesi aynı sofrada buluşarak Ramazan’ın birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu yaşadı. İftar programında gençlerin bilim, teknoloji ve mühendislik alanındaki hedefleri de konuşuldu. İçten ve sıcak bir ortamda geçen buluşmada gençlerin teknoloji, bilim ve mühendislik alanındaki çalışmaları ve gelecek planları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Programda konuşmalarda, ülkenin teknoloji vizyonuna katkı sunacak gençlerle bir arada olmanın değerine dikkat çekildi. Gönüllülük esasıyla yürütülen çalışmalara katkı sağlayan katılımcılara teşekkür edilerek emeklerinin önemli olduğu vurgulandı.

Ramazan’ın manevi havasında gerçekleşen organizasyonun, ekip ruhunu pekiştirdiği ve ortak hedefler doğrultusunda motivasyonu artırdığı ifade edildi. Buluşmanın, gönüllüler arasındaki dayanışmayı güçlendirerek yeni projeler için ilham kaynağı olduğu belirtildi.