Ramazan bereketi 300 haneye ulaştı

Edirne Tokatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi aileler için başlattığı yardım kampanyası kapsamında 300 adet Ramazan kolisini dağıtmaya başladı. Dernek üyelerinin katkılarıyla hazırlanan gıda kolileri, önceden belirlenen ailelere ulaştırılacak.

Ramazan bereketi 300 haneye ulaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koli dağıtımı öncesinde dernek binasında açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Mevlüt Kara, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendiren müstesna bir dönem olduğuna dikkat çekti. Kara, Ramazan’ın yalnızca bireysel ibadet ayı olmadığını, aynı zamanda toplumsal yardımlaşmanın en yoğun yaşandığı zaman dilimi olduğunu ifade etti.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri yardım organizasyonunu bu yıl da sürdürdüklerini belirten Kara, dernek üyelerinin maddi ve manevi destekleriyle hazırlanan kumanya paketlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını söyledi. Kampanyaya katkı sunan tüm üyelere ve destek verenlere teşekkür eden Kara, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Dernek tarafından organize edilen yardım çalışmasıyla, Ramazan’ın paylaşma ve merhamet ruhu Edirne’de bir kez daha hayat bulmuş oldu.