Özen, adaylığını açıkladı

Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'nin (EDESOB) seçimli Olağan Genel Kurulu 3 Mayıs Pazar günü yapılacak. Edirne Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Harun Özen, düzenlediği toplantı ile adaylığını açıkladı.

TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haberin Özeti

  • Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin (EDESOB) seçimli Olağan Genel Kurulu 3 Mayıs Pazar günü yapılacak. Edirne Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Harun Özen, düzenlediği toplantı ile adaylığını açıkladı.

Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebapçı ve Lokantacılar Odası Başkanı Harun Özen, Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Saha tecrübesi ve esnafın beklentileri doğrultusunda başkanlığa aday olduğunu belirten Özen, mevcut yapının yeni bir vizyon ve güçlü bir yönetim anlayışıyla daha ileri taşınması gerektiğini aktardı. 

Birliği daha kurumsal, daha etkin, daha saygın ve üyelerinin sesi olan bir yapıya kavuşturmak için bu göreve talip olduklarını ifade eden Özen, bunun bir makam değil, hizmet yarışı olduğunu söyledi.

Özen, Görev anlayışlarında ayrıştırmak değil birleştirmek, konuşmak değil çalışmak, günü kurtarmak değil geleceği inşa etmek olduğuna dikkat çekti.

Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin (EDESOB) seçimli Olağan Genel Kurulu3 Mayıs tarihinde Sanayi Sitesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.