Öğrenciler karnelerini aldı
Edirne'de 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte binlerce öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline coşkulu bir şekilde merhaba dedi.
Şükrüpaşa İlkokulu’nda düzenlenen yıl sonu karne programına İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz da katıldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Yılmaz, karnelerini takdim ederek onlara iyi tatiller diledi.
Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Edirne genelinde 280 okulda görev yapan 5 bin 300 öğretmenle birlikte toplam 55 bin 188 öğrenciye hizmet verdiklerini belirtti. 2024-2025 eğitim öğretim yılının başarıyla tamamlandığını vurgulayan Yılmaz, “Geride bıraktığımız dönem genel anlamda oldukça verimli geçti. Öğrencilerimizin de güzel bir yıl geçirdiğine inanıyoruz. Eğitim sürecine katkı sağlayan tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz Yunus Sezer’in eğitim alanındaki destekleri bizler için çok kıymetli. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.