KYK personeline stres, öfke ve kaygı yönetimi, iletişim teknikleri anlatıldı

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü'nün ortak çalışması ile kapsamında KYK yurtlarında görevli personele yönelik söyleşi programı gerçekleştirildi.

KYK personeline stres, öfke ve kaygı yönetimi, iletişim teknikleri anlatıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik ruh sağlığı çalışmaları kapsamında KYK yurtlarında görevli personele yönelik düzenlenen söyleşi programı İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak Yıldırım ve Gençlik ve Spor Müdürü  Selim Ak’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Gençlik ruh sağlığı çalışmaları kapsamında; Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı öğrenci yurtlarında kalan üniversite öğrencilerinin iyilik halini güçlendirmek, gençlerin ruh sağlığının korunması ve psikolojik dayanıklılığının artırılması hedefleniyor.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak Yıldırım’ın açılış konuşmalarıyla başlayan söyleşi programında, İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı kurumlarda görevli Psikiyatri uzmanı ve psikologları tarafından stres, öfke ve kaygı yönetimi, iletişim teknikleri, intiharı önleme ve psikolojik ilkyardım konularında bilgilendirme yapılarak gençlere hizmet sunan meslek personellerine eğitim verildi.

Burcu Temel