Ulusoy, aday adaylığı açıklamasında duygu dolu anlar yaşadı

28.Dönem Edirne Milletvekili Aday Adaylığı için belediye meclisi üyeliğinden istifa eden Bahattin Ulusoy,  AK Parti Edirne İl Başkanlığı binasında düzenlediği toplantıda aday adaylığını açıkladı.

TAKİP ET

AK Parti Edirne İl Başkanlığı binasında toplanan partililer, Ulusoy'u alkışlarla karşıladı. Salonu dolduran kalabalık Ulusoy'un konuşması sırasında duygu dolu anlar yaşadı. Ayrıca vatandaşlar, “Edirne seninle gurur duyuyor” sloganları atarken, Ulusoy gözyaşlarına hakim olamadı.

Milletvekili aday adaylığının son günlerine yaklaşırken büyük bir heyecan yaşadıklarını söyleyen AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Rasim Özgün, "Memleket meselesi diyoruz ya her zaman için. Memlekete gönül vermek, hizmet etmeye gönül vermek. Bu gönül vermek zamanla mahallede mahalle başkanlığı yapmak, hatta daha önceden gönüllüsü olmak, üye olmak, mahalle olmak, daha sonra belediye meclisi, il genel meclisi olmak ve daha sonra da vekil olmak, yukarıya doğru gitmek. Bunların hepsi nedir? Hizmete aşık olan insanların yaptığı iştir. Bir sürü fedakarlık. Evinden, işinden, aşından, eşinden fedakarlık yaparak. AK sevdanın ak yolcuları da böyle birer insandır. Bundan hiç şüphemiz yok" ifadelerine yer verdi.

"15 Mayıs'ta Türkiye'de güneş farklı doğacak"

Ne zaman Ülke ayağa kalkacak olsa mutlaka bir pürüz çıkardıklarını söyleyen Özgün, "Milletimizin iradesi ile hainlere darbe vuruldu. Bu duygu ve düşüncelerle hareket edersek içimizden birisini temsilci seçersek dik durursak başka ülkelere karşı daha güçlü olacağız. Başımız dik gezebilmek ve yarınların daha güzel olması için hep birlikte AK Parti ve Cumhur İttifakı'na desteğimizi vereceğiz. 14 Mayıs'tan zaferle çıkacağız. 15 Mayıs'ta Türkiye'de güneş farklı doğacak" dedi.

"Biz birlikte beraber güçlüyüz"

Birkaç yıldır pandemi, savaş ve en son deprem ve sel gibi olaylarla zor bir dönemden geçildiğini aktaran Bahattin Ulusoy, "Devletimiz, milletimiz büyük bir sınav veriyor. Hepimiz büyük bir sınav veriyoruz. Ama hep birlikte beraber olarak bu sınavı da atlatacağız. Çünkü biz birlikte beraber güçlüyüz. Birlikte beraber güçlüysek bugünlerde geçecek. İnşallah daha güçlü bir şekilde bu sınavdan çıkacağız diye düşünüyorum" dedi.

AK Parti'nin neferi olarak bir yerde olmak, bir yerde olmamak meselesi olmadığını aktaran Ulusoy, her zaman bu kutsal görevde hep birlikte mücadele edeceklerinin altını çizdi.

"Gençlere bir ufuk açıyoruz"

Gençlere bir ufuk açtıklarını belirten Ulusoy, "Sevseniz de, sevmeseniz de kızsanız da ama bir yerde konuşurken Bahattin bizim mahalle çocuğumuz diyeceksiniz. Ne olursa olsun gizli gizli gurur duyduğunuz birisiyim. Artık gizli kalmak yok haykırma zamanı. Ezilmek yok, ayağa kalkma zamanı. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte koşma zamanı. İnşallah Reisimizin çıktığı bu yolda ona destek verme, hayallerimizi büyütme zamanı. Bugün artık haykırma günü. Biz de varız deme günü. Hep birlikte bundan sonra birlik, beraberlik içerisinde yol yürüyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Ulusoy, açıklamasının ardından toplantıya katılan vatandaşlarla tek tek selamlaşarak destek istedi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme