AK Parti Heyeti Tekirdağ'da

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve yönetim kurulu üyeleri, kongre sürecinin tamamlanmasının ardından ziyaretlerini sürdürüyor. Tekirdağ iline giden AK Parti Edirne Heyeti, yapılan çalışma ve projelerle ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

AK Parti Heyeti Tekirdağ'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’ı ziyaret eden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve yönetim kurulu üyeleri, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’i de ziyaret etti.

“Komşu il başkanlarıyla sürekli iletişim halindeyiz”

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 7. Olağan Kongre sonrasında güven tazeleyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan İba, komşu il başkanlarıyla sürekli iletişim halinde olarak fikir birliği yapacaklarını aktardı.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, yapacakları çalışmalarla hep birlikte geleceğe emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

“AK Belediyecilik hizmet serüveninde başarılı çalışmalara imza atılıyor”

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i ziyaret eden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, geçmişten günümüze, üreten ve geliştiren AK Belediyecilik hizmet serüvenini, en güzel ve başarılı çalışmalarla ilçeye kazandıran Yüksel ve ekibine teşekkür etti.

 “Tüm hizmetler en üst seviyeye geldi”

 2024 yılında vatandaşların AK Parti Belediyecilik hizmetlerini alması için şimdiden çalışmalara başladıklarını ve hızla devam ettiklerini aktaran Başkan İba, AK belediyecilikle tanışan şehirlerde hizmetin daha iyi noktalara geldiğini ve tüm hizmetlerin en üst seviyeye taşındığını vurguladı.

İlçeyi daha iyi noktalara taşımak ve güzelleştirmek adına çalışma ve projelerin sürdüğünü söyleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Başkan İba ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Son olarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’i ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Belgin İba ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin de ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, AK Parti Edirne heyetine teşekkür etti.

Özlem Ceylan