70 bin lira harcama yaptığı lüks donanımlı aracına gözü gibi bakıyor

Edirneli araba tutkunu Volkan İlicik'in 98 model arabasına eklediği özellikler birçok lüks otomobilde dahi bulunmuyor. 14 bin liraya aldığı, 24 yaşındaki aracının modifiyesi için tam 70 bin liranın üzerinde harcama yaptı.

70 bin lira harcama yaptığı lüks donanımlı aracına gözü gibi bakıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirneli Volkan İlicik 24 yıllık otomobiline binlerce lira ve yüzlerce saat harcayarak lüks otomobillerde dahi bulunmayan özellikler ekledi. İlicik, aracına eklediği uzaktan çalıştırma, tamamı yerli yazılım yol bilgisayarı ve daha birçok özelliği bizzat kendi elleriyle ekledi.

Emniyet kemerleri, paspas kenarları ve koltuk dikişlerinin dahi kırmızı olduğunu dile getiren İlicik, nedenini ise kırmızı rengini sevmesine bağlıyor.

Spor ve tek kapılı araçları daha çok sevdiğini ifade eden İlicik, farklı olmak istediği için aracını modifiye ettiğini söyledi.

Birçok araçta bulunmayan yeni özellikleri kendi aracına uyguladığını söyleyen araba tutkunu İlicik, “Arabamda olmayan özellikleri ekliyorum. Bu araba piyasaya göre yaşlı bir araba sayılabilir. Aracım 24 yaşında. Bu aracı yeni baştan yarattık diyebiliriz. Bu süreç bir senemizi aldı. 70 bin lira gibi ücrete mal oldu.” Dedi.

Araba tutkusunu babasından aldığını söyleyen İlicik, aracı farklı kılmak için çeşitli özellikler eklediğini söyledi.

Haber Merkezi